Element Logic stelt nieuwe directeur aan voor Benelux

Logistiekprofs op 2 september 2024 | 3 minuten leestijd

Element Logic BeNeLux kondigt nieuwe benoemingen aan voor het leiderschap naar aanleiding van de voortdurende opmerkelijke groei en dynamiek. Met ingang van 1 augustus wordt Bryan Beutels de nieuwe managing director in de Benelux, terwijl Rob Pauls verder gaat als customer success director.

Bryan Beutels brengt een schat aan ervaring en een bewezen track record in het stimuleren van zakelijk succes in de BeNeLux markt. Voordat hij bij Element Logic kwam, bekleedde Bryan senior leidinggevende functies binnen de 3PL-industrie, meest recentelijk bij Kuehne+Nagel. Zijn uitgebreide ervaring in het verkopen en leveren van 3PL-diensten, en diensten gebaseerd op magazijnautomatisering met behulp van verschillende technologieën, maakt hem een waardevolle aanvulling voor het team. “Ik ben verheugd me aan te sluiten bij Element Logic. Ik kijk ernaar uit om groei en efficiëntie te stimuleren voor onze klanten door middel van innovatieve, end-to-end geautomatiseerde systemen”, zegt Bryan Beutels.

Het overgangsproces zal soepel verlopen, zodat alle lopende projecten en initiatieven zonder onderbreking kunnen worden voortgezet. “Ik ben ongelooflijk trots op wat we de afgelopen jaren hebben bereikt bij Element Logic BeNeLux. Terwijl ik overga naar mijn nieuwe rol als customer success director, zal ik blijven bijdragen aan onze groei en ervoor zorgen dat onze klanten het hoogste niveau van service en ondersteuning ontvangen. Ik kijk ernaar uit om nauw samen te werken met Bryan en de rest van het team om voort te bouwen op onze successen en toekomstige innovaties te stimuleren”, zegt Rob Pauls.

Customer success

Rob Pauls was de afgelopen jaren managing director. Onder zijn leiding heeft het bedrijf verschillende belangrijke mijlpalen bereikt en Element Logic BeNeLux sterk in de markt gepositioneerd. Rob zal nu een nieuwe rol in de markt gaan vervullen, als customer success director bij Element Logic BeNeLux.

“We hebben er alle vertrouwen in dat Bryan’s visie en leiderschap, samen met zijn lokale en wereldwijde netwerk, ons naar nieuwe hoogten zullen stuwen terwijl we voortbouwen op onze recente successen. We zijn ook verheugd te kunnen aankondigen dat Rob een nieuwe rol zal gaan vervullen als customer success director binnen Element Logic BeNeLux. In deze hoedanigheid zal hij leiding geven aan het opzetten en ontwikkelen van onze Customer Success afdeling in de Benelux, deel blijven uitmaken van het management team in de Benelux-markt en belangrijke ondersteuning blijven bieden bij het verder uitbouwen van onze business unit”, zegt Thomas Karlsson, vice president rest of Europe.

Gerelateerde artikelen